Vacatures

Word onderdeel van Bono in Oostzaan: samen innoveren in beauty & health. Reageer op vacatures of doe een open sollicitatie via [email protected]!

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Bono, een toonaangevend bedrijf in de beauty- en healthsector, zijn we voortdurend op zoek naar gepassioneerde individuen die ons team willen versterken. Gelegen in het pittoreske Oostzaan, vlak naast Amsterdam, bieden we een unieke werkomgeving waar jonge, ondernemende geesten samenwerken aan innovatieve e-commerce oplossingen.


Wij zijn een snelgroeiend bedrijf met grote ambities. Ons team gelooft sterk in het nemen van verantwoordelijkheid, proactief werken, zelfstandig problemen oplossen, vertrouwen opbouwen en de vrijheid om nieuwe ideeën te verkennen. Bij Bono werken betekent bijdragen aan de volgende generatie beauty- en healthproducten, in samenwerking met vooraanstaande internationale merken zoals Olaplex, Moroccanoil, NOW Foods, en lokale retailers en zelfstandigen.


Onze eigen retailkanalen, zoals bono.nl, stellen ons in staat om direct in contact te staan met onze klanten, wat ons bedrijf onderscheidt en sterk maakt. Hier werken we elke dag aan het realiseren van onze visie en het bereiken van ons volledige potentieel.


Voeg je bij ons team

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent dat onze visie deelt en bij wil dragen aan onze missie. Of je nu een ervaren professional bent of net begint; bij Bono vind je de ruimte om te groeien, te ontwikkelen en een verschil te maken.

Vacatures en open sollicitaties

Geïnteresseerd in een carrière bij Bono? Bekijk onze huidige vacatures op onze vacaturepagina. Niet gevonden wat je zocht? Geen probleem! Open sollicitaties zijn meer dan welkom. Stuur jouw CV en motivatiebrief naar [email protected] en vertel ons hoe jij denkt bij te kunnen dragen aan ons team.

Bij Bono geloven we dat de beste jij hier begint. Sluit je aan bij ons team en help mee aan de ontwikkeling van de nieuwe generatie beauty- en healthproducten. Jouw reis naar persoonlijke en professionele groei start bij Bono.

Was dit een antwoord op uw vraag?