Alle collecties
Bestelling & levering
Hoe kan ik mijn bestelling traceren?
Hoe kan ik mijn bestelling traceren?

Volg je Bono bestelling eenvoudig van start tot finish. Ontvang bevestigingen en Track&Trace codes. Klik hier voor het volledige overzicht.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij Bono bieden we je de mogelijkheid om je bestelling vanaf het moment van plaatsen tot aan de levering te traceren. Dit proces verloopt als volgt:

  1. Direct na je bestelling: Je ontvangt onmiddellijk na het afronden van je bestelling een e-mailbevestiging van ons met alle details van je aankoop.

  2. Verzendbevestiging: Zodra je bestelling is verwerkt en gereedgemaakt voor verzending, sturen we je een volgende e-mail met de Track&Trace-gegevens. Hiermee kun je de voortgang van je zending nauwkeurig volgen.

Wat als mijn tracking niet is bijgewerkt?

Het kan voorkomen dat je trackinginformatie niet direct wordt bijgewerkt. Normaal gesproken ontvang je elke 24-48 uur een update van je trackingnummer. Mocht er een vertraging zijn, geen zorgen: je pakket is nog steeds onderweg naar je.

Geen updates ontvangen?

Als je al meer dan drie werkdagen geen update hebt ontvangen, raden we je aan contact op te nemen met onze klantenservice. We staan klaar om je verder te helpen en eventuele zorgen weg te nemen.

Bestellingen die op werkdagen voor 23:59 uur geplaatst zijn, arriveren de volgende dag. Wij zorgen ervoor dat je gedurende het hele proces op de hoogte gehouden wordt, zodat je precies weet wanneer je je producten kunt verwachten. Met uitzondering van bestellingen die op zaterdag worden geplaatst; deze worden op maandag geleverd.

Was dit een antwoord op uw vraag?