PDF factuur

Ontvang je PDF-factuur direct met de verzendbevestiging. Download via de e-mailknop. Vragen of wijzigingen? Neem contact met ons op.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je ontvangt nu je PDF-factuur samen met de verzendbevestiging, vaak al op dezelfde dag dat je je bestelling plaatst. Om je factuur te downloaden, klik je op de knop "Factuur downloaden" in de e-mail.

Om spam te voorkomen, kunnen we de factuur niet als bijlage meesturen. Na het plaatsen van je bestelling kunnen we helaas geen wijzigingen meer aanbrengen op de factuur; eventuele aanpassingen zul je zelf moeten doorvoeren. Mocht je hierover vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.