Kortingen

Krijg 10% welkomstkorting bij Bono: accepteer cookies en laat je e-mail achter. Niet gezien? Gebruik incognitomodus. Klik hier verder.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling

Bezoek onze website en accepteer de cookies. Vervolgens verschijnt er een pop-up op je scherm waarin je wordt gevraagd om je e-mailadres achter te laten. Laat je e-mailadres achter en ontvang direct 10% welkomstkorting op je eerste bestelling.

Heb je de 10% korting pop-up gemist? Open de website dan in een andere browser, op een ander apparaat, of in incognitomodus om de pop-up opnieuw te ontvangen.

Actieve kortingscodes op dit moment

Kortingscode

Korting

WELCOME5

5% korting

Wil je als eerste de Bono kortingscodes ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor actuele thema’s, scherpe aanbiedingen en exclusieve kortingscodes.

Ik heb een kortingscode. Waar kan ik deze invoeren?

Je kunt jouw kortingscode zowel in de winkelwagen als tijdens het afrekenen invoeren. In de winkelwagen vind je een veld waar je de code direct kunt invullen. Dit maakt het mogelijk om meteen te zien hoeveel korting je ontvangt op je bestelling.

Tijdens het bestelproces, na de winkelwagen, krijg je nog een kans om de kortingscode toe te passen. Als je op een smartphone bestelt, klik dan op 'Besteloverzicht weergeven' in de stap na de winkelwagen. Het veld voor de kortingscode zal dan verschijnen, zodat je deze daar ook kunt invullen.

Vragen?

Als je nog steeds problemen hebt met het gebruik van een kortingscode, stuur ons dan een chat en één van onze medewerkers zal zijn best doen om je te helpen.

Let op, we kunnen geen korting toepassen op een bestelling die al geplaatst is.